Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@02:09:23 GMT

پشت پرده خودکشی پدر امیرحسین مرادی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۵۰۹۳۳۳

پشت پرده خودکشی پدر امیرحسین مرادی چیست؟

چندی پیش بود که خبر خودکشی پدر امیرحسین مرادی منتشر شد که همین موضوع دست معاندان را رو کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حمایت یا خیانت شمشیر دو لبه معاندان برای تحریک قربانیان و افکار عمومی و طناب پوسیده‌ای که معاندان یک سر آن را گرفته‌اند و با تحت فشار قرار دادن خانواده زندانیان سعی در رسیدن به مقاصد شوم خود دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پس از موج‌سواری شبکه‌های معاند درباره متهمان و مجرمان مختلف این بار آن‌ها به سراغ خانواده این متهمان رفته اند و با تحت فشار قرار دادن آن‌ها نمایشی جدید به راه انداختند.

هفته پیش بود که خبر خودکشی پدر امیرحسین مرادی از متهمان حوادث آبان ماه که پیشتر به اعدام محکوم شده بود، اما با اعمال ماده ۴۹۷ حکم اعدام برای بار دیگر برای بررسی به دیوان عالی کشور رفته بود، از سوی همین رسانه‌های معاند منتشر شد.

خودکشی پدر امیرحسین مرادی خوراک جدیدی را برای رسانه‌های آن ور آبی ایجاد کرد، خوراکی که البته خودشان آن را تهیه کرده بودند و با اعمال فشار بسیار روحی و روانی برای این خانواده منجر به این شدند که دست آخر پدر امیرحسین به خودکشی وادار شود.

پس از انتشار خبر خودکشی این پدر رسانه‌های معاند موج سواری جدیدی را شروع کردند، البته این موج سواری دوامی نداشت و مادر امیرحسین پشت پرده فشار‌ها و علت خودکشی همسرش را اعلام کرد.

شبکه‌های آن ور آبی و معاندان خارج نشین که از هر فرصتی برای ضربه زدن استفاده می‌کنند، این بار در شکل و شمایلی جدید و با وارد کردن فشار روی خانواده مرادی و تماس‌های مکرر مبنی بر آن که فرزندشان به زودی و بدون برگزاری جلسه دادگاه به دار آویخته می‌شود، پدر را تحت فشار قرار دادند و منجر به آن شدند که این پدر نتواند غم فرزندش را تحمل کند و دست به خودکشی بزند.

مادر امیرحسین مرادی اعلام کرد که خانواده او در این مدت تحت فشار بسیاری بودند و تماس‌های مکرر از خارج کشور و تحت فشار قرار دادن این خانواده برای صحبت و تظلم خواهی منجر به مرگ پدر شد.

البته این اولین باری نیست که این به اصطلاح دلسوزان منجر به از دست رفتن جان فردی شده‌اند؛ نمونه خیانت آن‌ها را در پرونده نوید افکاری هم مشاهده کردیم و آن‌ها در این پرونده با فشار روانی بسیار منجر به این شدند خانواده مرحوم ترکمان به قصاص را به ورزند.

اقدامات ظالمانه و مرده خوری این شبکه‌های معاند که هیچ رنگ و بویی از حمایت ندارد، مدتهاست که نخ نما شده و از آن‌ها برای گرفتن جان افراد تحت سناریو‌های مختلف خود را به همگان نشان داده‌اند و این بار هم این داستان سرایی‌های بی پایه و اساس منجر به رو شدن دست آن‌ها شد و مشخص شد پشت پرده فوت پدر مرادی چه کسانی قرار داشته اند.

انتهای پیام/ا

باشگاه خبرنگاران

منبع: دانا

کلیدواژه: خودکشی پدر امیرحسین مرادی تحت فشار قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۰۹۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • پیام جدید القسام درباره کشته شدن ده‌ها اسیر اسرائیلی
  • فشار نظامی به حماس شکست خورده است
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • پیام جدید القسام درباره کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست
  • ببینید | گردان‌های قسام: فشار نظامی به کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست منجر شده است
  • دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرد
  • دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرده است
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • اظهارات جنجالی دختر کیومرث پوراحمد: پدرم خودکشی نکرد! / پرونده باز است